Pneumatische intervalklopper (multi impact)

FKL-mi-serie

pneumatischer Intervallklopfer FKL-mi

Met de FKL-100mi interval rapper, bieden we nu een rapper met zelfcontrole geïntegreerd in de rapper. Deze nieuwe, gepatenteerde technologie maakt een compact ontwerp in een klein formaat mogelijk.

Met behulp van een bijgeleverde gashendel kan de slagfrequentie van de rapper worden ingesteld van 1 slag per 2 minuten tot 200 slagen per minuut zonder extra pneumatische of elektrische regeling. Alles wat nodig is, is een persluchtaansluiting met gefilterde lucht < 5µm en een klep om de intervalrapper uit te schakelen.

De slagkracht kan in drie fasen worden ingesteld. De montageafmetingen komen overeen met het type FKL-100si en FKL-100in en kunnen dus indien nodig gemakkelijk worden vervangen.

De klopperbehuizing en de grondplaat zijn van aluminium. De slagplaat (geïntegreerd in de bodemplaat) is gemaakt van slagvaste speciale kunststof.

De pneumatische klopper kan worden bediend met droge perslucht en is dus smeringsvrij. Indien voor de werking van de rapper geoliede perslucht wordt gekozen, moet deze ook worden gehandhaafd, aangezien de basissmering van de rapper door de geoliede lucht wordt weggespoeld.

De rapper kan werken in een temperatuurbereik van -20° tot 80°C in de standaardversie.

Afmetingen:

Maße Intervallklopfer

Prestaties:

Apparaat:

Bedrijfsdruk

bar

Werkzaamheden / impact

Nm

Puls / blaas

Ns

Gewicht

kg

Luchtverbruik

l / slag

FKL-100mi

6 - 8

10 / 20 / 40

5 / 7,5 / 10

4,45

0,5 - 1,1

* De technische gegevens zijn gemeten met een Kistler 3-assige dynamometer. De proeven werden uitgevoerd op een massief testblok in het laboratorium en weergegeven met een Kistler-controlemonitor (COMO).