ALDAK GmbH VIBRATIE-TECHNOLOGIE

Legen, transporteren, oplossen, mengen, zeven, scheiden, verdichten ...

Sinds 1973 zijn wij succesvol actief op het gebied van triltechniek. Wij houden ons vooral bezig met advies voor het gebruik van trilaandrijvingen en de distributie ervan. Ons assortiment biedt u producten van de hoogste kwaliteit wat betreft technische standaard, materiaal- en fabricagekwaliteit en een lange levensduur onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Bekijk onze productportfolio en laat u overtuigen van onze capaciteiten.

VV trilmotoren worden al meer dan 70 jaar voor de wereldmarkt geproduceerd. De toepassingen van deze trilmotoren met bolvormige gietijzeren behuizing omvatten de aandrijving van middelzware en zware triltransporteurs, zeef- en trilmachines en roosters.

Daarnaast worden de VV- en AV-trilmotoren met lichte behuizing van gietaluminium vooral gebruikt voor de aandrijving van kleine trilapparaten en als ledigingshulp voor trechters en silo's, enz.

Ons bedrijf heeft in 1999 de distributie van trilmotoren overgenomen. De vibratoren worden al 50 jaar in Zwitserland geproduceerd met de modernste productieapparatuur. De topkwaliteit en het lage luchtverbruik alsmede de lange levensduur zijn de essentiële kenmerken voor het wereldwijde succes en de uitstekende klanttevredenheid. De samenwerking met het Instituut voor Energietechniek van de Hogeschool Rapperswil (Zwitserland) is een garantie voor de constante nieuwe en verdere ontwikkeling van de trilmotoren.

Opgericht in 1973 als ALDAK oHG (later ALDAK Friedrich Alsbach e.K.), werd dit in 2007 het huidige ALDAK GmbH VIBRATIONSTECHNIK.