ALDAK GmbH VIBRATIE TECHNOLOGIE

Legen, transporteren, oplossen, mengen, zeven, scheiden, verdichten ...

Wij zijn sinds 1973 met succes actief op het gebied van vibratietechnologie. Wij richten ons vooral op advies voor het gebruik van trilmotoren en de distributie ervan. Ons productassortiment biedt u producten van de hoogste kwaliteit op het gebied van technische standaard, materiaal- en fabricagekwaliteit en een lange levensduur onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Neem een kijkje in onze productportfolio en laat u overtuigen van onze capaciteiten.

VV vibratiemotoren worden al meer dan 70 jaar voor de wereldmarkt geproduceerd. Deze vibratiemotoren met bolvormig gietijzeren huis worden onder andere gebruikt voor de aandrijving van middelzware en zware triltransporteurs, zeef- en trilmachines en roosters.

Bovendien worden de VV- en AV-vibratiemotoren met lichte behuizing van gegoten aluminium vooral gebruikt voor het aandrijven van kleine trilwerktuigen en als hulpmiddel bij het leegmaken van trechters en silo's, enz.

Ons bedrijf nam de distributie van pneumatische vibratoren over in 1999. De vibratoren worden al meer dan 45 jaar in Zwitserland vervaardigd met behulp van de modernste productieapparatuur. De topkwaliteit en het lage luchtverbruik, evenals de lange levensduur zijn de essentiële kenmerken voor het wereldwijde succes en de uitstekende klanttevredenheid. De samenwerking met het Instituut voor Energietechniek van de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen Rapperswil (Zwitserland) is een garantie voor de voortdurende nieuwe en verdere ontwikkeling van de pneumatische vibratoren.

Opgericht in 1973 als ALDAK oHG (later ALDAK Friedrich Alsbach e.K.), werd dit in 2007 het huidige ALDAK GmbH VIBRATIONSTECHNIK.